Skip to main content

Projektek

A SAUTER projektszaktudás nem a véletlen műve. Az elmúlt 100 évben kis- és nagyprojektek hatékony és sikeres lebonyolításával felbecsülhetetlen tudásra tettünk szert az épületautomatizálás területén.

A hosszú gyakorlat során kifejlesztett és bevált munkafolyamatok a legmagasabb tervezési biztonságot nyújtják Önnek, és minden esetben biztosítják a hatékony projektlebonyolítást.

SAUTER CASE ès SENG

SAUTER CASE és SENG projekteszközeink végigkísérik a projektcsapatot a tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetés és az energia optimalizálásáig a használati időszakban. Intelligens könyvtárakkal lehetővé teszik a gyakorlatban bevált megoldások újbóli használatát, és ezáltal biztosítják a legmagasabb projekthatékonyság és minőségi szint betartását.

Helyiségautomatizálás

A helyiség klímáját a fűtés, hűtés, szellőztetés, világítás és árnyékolás optimális együttese adja. Itt kerülnek kapcsolatba az épület használói a technikával.

Az esztétikus formájú kezelőkészülékek és a kezelés okos alkalmazásokkal vagy közvetlenül a munkaállomás számítógépével lehetővé teszi a helyiségklíma, a világítás és az árnyékolás hozzáigazítását az egyéni igényekhez.

 

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

 

Planing 
Project planing / construction
Dismantling 
Renovation
Business
Maintenance
  • Project winding
  • Automation of the primary plant
    (Heating / ventilation / air conditioning)
  • Room automation
  • Management level

Green Building Certification

Certifications make the sustainability of a building measurable and visible and are indispensable in international building portfolios. The awards guarantee high resource efficiency in energy, water and materials. Thanks to better ventilation and lighting, Green Buildings users can achieve increased productivity and thus profitable land management.

With SAUTER building automation systems, our expertise and experience from numerous international reference projects, we enable successful certification.

New laws require more energy efficiency

The new Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) requires the installation of building automation systems for large commercial buildings.

© 2024  Fr. Sauter AG Sauter AG Minden jog fenntartva