Skip to main content

SAUTER Cloud

Mobil épületmegoldások

A Smart Home alkalmazásoktól már megszokott kezelési komfort, összekapcsolva egy épületautomatizálási rendszerrel és a BACnet rendszerrel.

A SAUTER Cloud leválasztja a lakók okostelefonnal végzett kezelését az ingatlan-, ill. a létesítménykezelő professzionális épületirányító rendszeréről.

SAUTER Vision Services

Az épület üzemeltetése a Cloud-ból, energiaáramlások és -fogyasztások felügyelete, valamint a költségek és az üzemeltetés optimalizálása – a SAUTER Vision Services ehhez nyújtja a szükséges funkciókat. A funkciók és a szolgáltatások azonnal használhatók, és mindig az aktuális állapotot tükrözik. A SAUTER Cloud számítási teljesítményt és tárhelyet biztosít, és gondoskodik az adatok biztonságáról. Az épületben nincs szükség helyszíni szerverekre az épületirányító rendszerhez. Ez csökkenti a beruházási költségeket.

Okostelefonjára vagy tabletjére telepített alkalmazásunkkal útközben és otthonról is élvezheti a padlófűtés mobil kezelésének kényelmét.

https://www.eco-climate-control.com/bedienung/

Smart Actuator

Az intelligens terepi készülékek megjelennek a Cloud-ban. Az IoT részeként zökkenőmentesen integrálódnak a Building Internet of Things-be (BIoT). A Cloud hasznos információkkal szolgál a berendezés karbantartására és üzemeltetésére vonatkozóan. Mindezt helyi szerverinfrastruktúra nélkül.

A Cloud megbízhatóan végrehajtja az átfogó optimalizálási, vezérlési és szabályozási feladatokat. A SAUTER Cloud IoT Connector és az MQTT, valamint a modulo 6 biztosítják az összeköttetést a helyi fizikai berendezéssel. A helyi automatizálási állomások tehermentesülnek, és profitálnak a tetszőlegesen méretezhető számítási teljesítményből és tárhelyből.

modu 690-ZC – Automatizálás a Cloud-ban

SENG  – SAUTER Engineering

SENG  – SAUTER Engineering

Hozzáférés alkalmazott szaktudáshoz intelligens épületek számára

A SENG megoldásai rendelkezésre állnak az intelligens épületekhez a tervezéstől kezdve az építésen és üzembe helyezésen át az üzemeltetésig és a jövőbeli modernizálásig a Cloud-ban.

A tervezés, az építés és az üzembe helyezés profitál a már bevált, előre kidolgozott megoldások széles skálájából. Az üzemeltetés és a jövőbeli modernizálás bármikor visszanyúlhat a berendezés egyedi konfigurációs fájljaihoz. A SENG a projektadatokat „as build”-ként kezeli a Cloud-ban.

© 2024  Fr. Sauter AG Sauter AG Minden jog fenntartva